Hopp til hovedinnhold

Slik bestiller du


Elektronisk meldinger

Forventet svartid på elektronisk meldinger er 5 virkedager avhengig av feire, kurs, osv.

Dersom du trenger øyeblikkelig hjelp eller svar på samme dag må du ringe kontoret!


Hvordan bestille time?

Man kan enten bestille time hos fastlegen ved å logge på helsenorge, eller man kan ringe til vår resepsjon. Telefon 33 13 95 95. Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon.

Man kan også sende e-kontaktmelding til legekontoret. Dette kan være timebestilling eller spørsmål om andre ting.

E-konsultasjon er en konsultasjon med legen, og brukes ikke til timebestilling. E-konsultasjon skal brukes for problemstillinger som ikke haster, og de fleste besvares av legene utenfor åpningstid, det vil si etter kl.16 og av den grunn kan påføres ektra kostnader. Fysiske konsultasjoner prioriteres i legekontorets åpningstid.  E-konsultasjon skal svares innen fem dager men kan være lenger avhengig av feire, kurs, osv.

Haster det? Da anbefaler vi å ringe oss, helst så tidlig som mulig på dagen. Vi har egne hastetimer som er reservert for øyeblikkelig hjelp.

For å få best mulig utbytte av legetimen og unngår forsinkelser, lønner det seg å bruke litt tid på å forberede seg. En vanlig time hos fastlegen varer gjennomsnittlig i 15 minutter.


Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Du kan be om fornying av resepter på helsenorge

  • Gå da inn på forny resept.

  • Skriv navn på medisinen og styrken på tabletten.

Alle resepter blir sendt elektronisk. Det er også viktig at du gir beskjed om evt. frikort allerede når du bestiller resepten.

Husk å bestille resepter i god tid før det er slutt på medisinen, spesielt før ferier og høytider.

Beroligende medisiner, sovetabletter og vanedannende medisiner kan kun utleveres etter konsultasjon hos fastlegen.


Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller gi beskjed via helsenorge med avbestillingen eller ønsket om endring av time. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet.


Attester og Legeerklæring

Dette er i utgangspunktet ikke nødvendig helsehjelp og dekkes ikke av frikort og vanlig konsultasjonstakst. Det vil som regel være behov for personlig fremmøte, men attester kan unntaksvis skrives på bakgrunn av e-konsultasjon eller telefonkonsultasjon. Takst for attest kommer i tillegg til konsultasjonstakst.

Ved søknad om fornyelse av førerkort, kommer gjerne 10min. før og si i fra i luke for å hente et skjema som skal fylles ut før legetime


Skiftestue/Vaksiner/Injeksjoner

Time for fjerning av sting/agraffer, øreskylling, sårstell, vaksiner, og andre injeksjoner settes etter avtale(mandag-tordag). Snakk med oss i luka, ring på telefon 33 13 95 95, eller send timeønske via helsenorge.

Vaksine som skal settes pga reise må henvendes til vaksjonasjonskontor i Larvik (trenger ikke resept fra fastlegen). Telefonen 33 80 30 20 er betjent på tirsdag og onsdag fra klokka 09.00 til 15.00. Vaksinekontoret er åpent hver torsdag fra klokka 08.00 til 15.30.

Mer info her.

Husk at du må bestille time i god tid før du skal på reise!


Blodprøvetaking

Blodprøvertaking er kun etter avtale. Bestille time hos sekretærene eller hos legene. 

Blodprøver som sendes til Furst tar cirka en uke å få svar på og pasient kan logge inn på Furstpasient for å se på de svar sendt til Furst.


Bruk Helsenorge app

Rask og enkel tilgang til kvalitetssikret helseinformasjon, og sikre, digitale helsetjenester.

HelseRespons Appen på App Store HelseRespons appen på Google Play

Åpningstider

Åpent alle dager
0800-1530
Matpause mellom 1200 og 1245


Adresse

Pyramiden Legekontor
PYRAMIDEN
Gloppeskogen 24
Østre Halsen
Vis kart

Kontakt oss

Pyramiden Legekontor
Gloppeskogen 24
3260 Larvik

Telefon: 33139595
Bilde som representerer legekontoret